Αρχική » Οι Καβαλίερς έκαναν «break» στη Βοστώνη και ισοφάρισαν σε 1-1

Οι Καβαλίερς έκαναν «break» στη Βοστώνη και ισοφάρισαν σε 1-1

by admin

Με ηγετική εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος ένα σούπερ ημίχρονο με 16 πόντους με 4/5 τρίποντα στην 3η περίοδο, οι Καβαλίερς επικράτησαν 118-94 των Σέλτικς στο «TD Garden» και ισοφάρισαν σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Δύο βράδια μετά την ήττα με 25 πόντους (120-95) το Κλίβελαντ έβγαλε τεράστια αντίδραση και έδειξε ικανό να κάνει τη ζημιά στους «πράσινους», με μία εκπληκτική τριάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους, ο Έβαν Μόμπλεϊ έκανε double-double (με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ) που ήταν το τρίτο του σερί και ο Κάρις ΛέΒερτ, προερχόμενος από τον πάγκο, σκόραρε 21 πόντους.

Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 25 πόντους για τη Βοστώνη, ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 19 και ο Ντέρικ Γουάιτ, που είχε 25 πόντους στο προηγούμενου παιχνίδι, έβαλε μόλις 10 και είχε 7/8 αποτυχημένες προσπάθειες για τρίποντο.

Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο «Rocket Mortgage FieldHouse» για το Game 3 και 4, τα ξημερώματα της Κυριακής και της Τρίτης, αντίστοιχα.

Δείτε εδώ την στατιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like