Αρχική » Ντέμης: «Καταπληκτικό το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ – Μου αρέσει πολύ ο Πήλιος»

Ντέμης: «Καταπληκτικό το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ – Μου αρέσει πολύ ο Πήλιος»

by admin

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη (3-0) της επί της Κηφισιάς, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του, «Monday FC», στη NOVA.

Ο παλαίμαχος άσος εξήρε την παρουσία της «Ένωσης» στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του Σταύρου Πήλιου.

«Η ΑΕΚ έκανε ένα πρώτο ημίχρονο απίστευτο, καταπληκτικό. Με Λιβάι Γκαρσία πρώτο βιολί, μπορεί να έχασε ένα πέναλτι, αλλά να μετρήσουμε και τις τελικές που έκανε. Πάρα πολλές. Με Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι και Πήλιο για μένα να είναι κορυφαίοι.

Μου αρέσει πολύ ο Πήλιος, μου άρεσε από το πρώτο παιχνίδι που τον είδα. Με πείθει πολύ όσο τον βλέπω και χαίρομαι πολύ που η ΑΕΚ βρήκε νεαρό Έλληνα παίκτη. Με ωραία νοοτροπία, με δύο φάσεις για να σκοράρει. Θα αρχίσει να σκοράρει κιόλας, θέλει και μια εμπειρία όλο αυτό, δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα αριστερό μπακ να τελειώσει τη φάση όπως ένα σέντερ φορ, αλλά όσο περνά ο καιρός και παίρνει ματς θα τον δούμε να κάνει και γκολ. Γενικότερα, πολύ καλή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έριξε λίγο την ένταση του παιχνιδιού, εντάξει νομίζω κέρδισε εύκολα».

Από εκεί και πέρα, στην αρχή της εκπομπής σχολίασε τη φάση του πέναλτι και της αποβολής του Σπίνου στο 4′: «Εγώ δεν θα το έδινα το πέναλτι, αφού με ξέρεις, δύσκολα δίνω πέναλτι (είπε γελώντας). Υπάρχει επαφή στο πέναλτι της ΑΕΚ. Ήταν στο χέρι του διαιτητή. Η κόκκινη μού φάνηκε αυστηρή, δεν είχαμε πολλά για τη διαιτησία. Ας μιλήσουμε για μπάλα».

Δείτε το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για την εμφάνιση της ΑΕΚ:

https://www.youtube.com/watch?v=tWsWn8rjBYQ

Α

ΠΗΓΗ

You may also like