Αρχική » Νικολογιάννης: «Υποχρεωμένος για νίκη με Κηφισιά και 3Χ3 ο Παναθηναϊκός – Δύσκολη αλλά… αναγκαία η μετάβαση»

Νικολογιάννης: «Υποχρεωμένος για νίκη με Κηφισιά και 3Χ3 ο Παναθηναϊκός – Δύσκολη αλλά… αναγκαία η μετάβαση»

by admin

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκες, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και το γιατί.

«Πάμε σε ένα παιχνίδι με την Κηφισιά όπου ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη και να κάνει το 3Χ3 για να πάει στα πλέι οφ με διαφορά όχι μεγαλύτερη του ενός βαθμού από την ΑΕΚ, να διεκδικήσει και να πάρει τον τίτλο. Είναι δύσκολη η μετάβαση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει κούραση, είναι μεγάλη η χαρά και όλο αυτό πρέπει να μαζευτεί για να πάει και να κερδίσει την Κυριακή, Να θυμίσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έκανε γκέλα και πολύ μεγάλη, παίζοντας με δέκα παίκτες η Λαμία μάλιστα. Με τον Μπράτσο η Κηφισιά είναι πιο σφιχτή, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός ο Παναθηναϊκός, να βρει ενέργεια γιατί δεν θα γίνουν και πολλές αλλαγές», ανέφερε σχετικά.

Αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι δεξιά ο Τερίμ μπορεί να βάλει τον Βαγιαννίδη, για να ξεκουράσει τον Κώτσιρα. Εξέφρασε την άποψη ότι στο κέντρο της άμυνας πρέπει και είναι πιθανό να επιστρέψει ο Σένκεφελντ, ενώ χαρακτήρισε δεδομένη την παρουσία των Βιλένα, Μπακασέτα και Ρούμπεν, αφήνοντας ανοιχτές τις θέσεις της επίθεσης.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι είναι θέμα Άρη, ουσιαστικά, το αν θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Betsson στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like