Αρχική » Νικολογιάννης: «Στον Βόλο με κόσμο το πιο πιθανό σενάριο για τον τελικό – Έχει μεταμορφώσει τον Κώτσιρα ο Τερίμ»

Νικολογιάννης: «Στον Βόλο με κόσμο το πιο πιθανό σενάριο για τον τελικό – Έχει μεταμορφώσει τον Κώτσιρα ο Τερίμ»

by admin

«Θα μάθουμε αύριο που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει στον Βόλο. Θα γίνει στις 18 εκτός αν περάσει ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός, που θα αναγκαστεί να πάει πιο μετά το πρωτάθλημα και άρα και το Κύπελλο. Το πιο πιθανό είναι να γίνει τον Βόλο, με κόσμο, όπως λέει η προκήρυξη. Ο Μπέος μέχρι τώρα λέει ότι θέλει να γίνει ο τελικός με μαθητές, αλλά μάλλον θα γίνει με 4 ή 5.000 κόσμο για κάθε ομάδα. Είναι μια σοβαρή εκκρεμότητα, θα το δούμε. Αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για το ΟΑΚΑ», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στους διεθνείς που θα έχει το «τριφύλλι», με τους ξένους να φεύγουν την επόμενη εβδομάδα και τους Έλληνες να κάνουν την τελευταία προπόνηση τους στο Κορωπί την επόμενη Τετάρτη.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι έχει γίνει ήδη μια κουβέντα με τον Κώτσιρα και στο τέλος της σεζόν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, όντας ο μακράν πιο βελτιωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού επί των ημερών Τερίμ, εξηγώντας και το γιατί.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like