Αρχική » Νικολακόπουλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει με… ένα σμπάρο δυο τρυγόνια απόψε για τον Ολυμπιακό»

Νικολακόπουλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει με… ένα σμπάρο δυο τρυγόνια απόψε για τον Ολυμπιακό»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι έχει μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι… ενδείξεις λένε πως ο Μεντιλίμπαρ θα παίξει με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη που ξεκίνησε κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Θέλοντας, αφενός να χτυπήσει πρωτίστως το «τρίποντο» απόψε, αλλά και να δώσει μία «πρόβα» σε αυτή την ενδεκάδα, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και τη βασική του και την επόμενη Πέμπτη απέναντι στην Άστον Βίλα, με μάξιμουμ 1-2 αλλαγές (π.χ. ο Ρέτσος αντί του Ντόι).

Θεωρητικά για τον Ολυμπιακό, το καλύτερο αποτέλεσμα απόψε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι η ισοπαλία, εκφράζοντας τη γνώμη ότι ίσως το δεύτερο προτιμότερο αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν ο άσσος παρά το διπλό, καθότι έχουν στη συνέχεια την ΑΕΚ εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός.

Ακούστε τι άλλο είπε περί διαιτησίας και όχι μόνο…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like