Αρχική » Νικολακόπουλος: «Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει από τους παίκτες να αλλάξουν ταχύτητα και να ανεβάσουν στροφές»

Νικολακόπουλος: «Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει από τους παίκτες να αλλάξουν ταχύτητα και να ανεβάσουν στροφές»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μίλησε στους Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα για την προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League. Στάθηκε στο γεγονός ότι είναι ανάγκη, όπως ζητάει και ο Μεντιλίμπαρ, η ομάδα να αλλάξει ταχύτητα και να ανεβάσει τις στροφές της μετά από τρία παιχνίδια (με Αστέρα, Παναιτωλικό και Βόλο), όπου τις έριξε και να φτάσει πάλι στα στάνταρ που είχε στα δύο ματς με τη Φερεντσβάρος και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αφού τον περιμένουν πάλι τρία σπουδαία παιχνίδια, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός και εκτός) και τον Παναθηναϊκό. Εφόσον δεν αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, θα πρέπει να παίξει και με την ΑΕΚ μετά τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι γίνονται συζητήσεις περί μετάθεσης της αγωνιστικής, αλλά χωρίς ακόμα να πρόκειται για κάτι δεδομένο.

Τέλος, είπε ότι η Μακάμπι θα έχει 1.000 οπαδούς στο πλευρό της στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός 400 στη ρεβάνς στο χωρητικότητας 4.000 θέσεων γήπεδο της Τόπολα, αλλά λέγεται ότι θα υπάρξει ζήτηση στα 3.600 εισιτήρια των Ισραηλινών από Σέρβους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like