Αρχική » Νικολακόπουλος: «Με φοβερή ψυχολογία, αλλά και… βουνό μπροστά του ο Ολυμπιακός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Νικολακόπουλος: «Με φοβερή ψυχολογία, αλλά και… βουνό μπροστά του ο Ολυμπιακός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη»

by admin

Εν αναμονή της κλήρωσης για τη φάση των «16» του Europa Conference League, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε ότι μετά τον αποκλεισμό της Μπέτις και της Άινταχτ, απομένουν τέσσερα φαβορί στη διοργάνωση (Άγιαξ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Λιλ) και οι τρεις τελευταίες είναι υποψήφιες αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», τόνισε επίσης για το χθεσινό ματς ότι ο Ολυμπιακός μπόρεσε μέσα σε μια εβδομάδα να είναι καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι, με τον Μεντιλίμπαρ να μαθαίνει καλύτερα την ομάδα και η ομάδα καλύτερα τον Μεντιλίμπαρ σε συνδυασμό βέβαια και με την αλλαγή ψυχολογίας που έχουν φέρει τα απανωτά καλά αποτελέσματα. Θυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός μέσα σε 12 ημέρες έχει κάνει 4 νίκες, με δύο τεσσάρες στο πρωτάθλημα (ΟΦΗ, ΠΑΟΚ) και με δύο νίκες «καθαρές» στην Ευρώπη με την Φερεντσβάρος, έχοντας συντελεστή γκολ 10-1.

Εξέφρασε την εκτίμηση δε, ότι θα γίνει μεγάλο ροτέισον (Μπιανκόν, Ναβάρο, Καρβάλιο, Κίνι, ενδεχομένως και Γιόβετιτς) την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ακολουθεί παιχνίδι στο Αγρίνιο την Τετάρτη.

Παράλληλα, είπε ότι με την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, θα είναι τεράστια μαγκιά να ανταποκριθεί και στις δύο υποχρεώσεις η ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι μπορεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές να υπάρχουν ντέρμπι, ενώ τρεις ημέρες πριν και τρεις ημέρες μετά θα έχει τα ματς για τη φάση των «16» του Conference League.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like