Αρχική » Νικολακόπουλος: «Καλή συγκυρία η παρουσία του Μεντιλίμπαρ για τα 4 υπό προώθηση ”αστέρια” της Κ19 του Ολυμπιακού»

Νικολακόπουλος: «Καλή συγκυρία η παρουσία του Μεντιλίμπαρ για τα 4 υπό προώθηση ”αστέρια” της Κ19 του Ολυμπιακού»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του συλλόγου και τον επικείμενο αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή την άφιξη της πρωταθλήτριας Ευρώπης στους Νέους, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως μπορεί να είναι μία καλή συγκυρία για τα παιδιά που σχεδιάζει να προωθήσει ο σύλλογος στην πρώτη ομάδα (Μπάμπης Κωστούλας, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μουζακίτης) η παρουσία του Μεντιλίμπαρ, καθώς οι Ισπανοί προπονητές δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Άλλωστε, ο Βάσκος μην ξεχνάμε πως δεν… κώλωσε να καθιερώσει τον πολύ νεαρό Τζολάκη αντί του πολύ έμπειρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης το απόγευμα της αποστολής για τον αγώνα με τον Άρη, είπε πως πιθανότατα οι απόντες (Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέο) με τον ΠΑΟΚ, θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορεί να υπάρξουν μία-δύο απουσίες για να πάρουν ανάσες.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κατά 99% ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει 25 Μαΐου και ο Ολυμπιακός τα τρία τελευταία του παιχνίδια, που είναι όλα ντέρμπι, θα τα δώσει 12, 15 και 19 Μαΐου, με ΠΑΟΚ εκτός, ΑΕΚ εντός και Παναθηναϊκός εκτός.

Αμέσως πριν από αυτά, 2 και 9 Μαΐου, έχει τους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα και για το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην Αγγλία θα πάρει 2.100 με 2.200 εισιτήρια.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like