Αρχική » Νίμπο: «Θα μπει απελπισμένος ο Παναθηναϊκός, να παίξουμε σαν να χάνουμε 1-0»

Νίμπο: «Θα μπει απελπισμένος ο Παναθηναϊκός, να παίξουμε σαν να χάνουμε 1-0»

by admin

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται ο Τζος Νίμπο στον σημερινό δεύτερο αγώνα των playoffs απέναντι στη Μακάμπι (21:15) στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός σέντερ θεωρεί πως η ομάδα του Τελ Αβίβ δεν πρέπει να εμφανιστεί… χαλαρή μετά το break στο Game 1.

«Είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια, όπως είναι τα playoffs. Πιστεύω πως το Game 2 θα είναι ακόμη πιο σκληρό και δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει ακόμη πιο παθιασμένα, είναι απελπισμένος για τη νίκη, οπότε περιμένουμε ένα πιο δύσκολο και δυναμικό παιχνίδι. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε με τον κόπο μας το καθετί μέσα στο ματς και να προετοιμαστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», τόνισε ο Νίμπο.

«Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία, παρότι είναι στην ανθρώπινη φύση να χαλαρώνει μετά από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, ενώ ο ηττημένος συνήθως εμφανίζεται πιο πεινασμένος. Στόχος μας είναι να πάμε κόντρα σε αυτή την τάση και να εμφανιστούμε με το ίδιο κίνητρο λες και είμαστε εμείς πίσω με 1-0. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα της Μακάμπι είναι ο χαρακτήρας που έχει χτίσει από πέρσι και όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα πάντα βρίσκουμε τρόπο να είμαστε ενωμένοι και να τα καταφέρνουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like