Αρχική » Νίκη… Final 4 στην Μπρέσια για τον Ολυμπιακό

Νίκη… Final 4 στην Μπρέσια για τον Ολυμπιακό

by admin

Σημαντική νίκη, που τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στο Final 4 πέτυχε ο Ολυμπιακός, καθώς για την τρίτη αγωνιστική των προημιτελικών του Champions League στο πόλο Ανδρών πέρασε με 13-12 από την Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια.

Το παιχνίδι κρεμόταν σε μια κλωστή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 10-9, τον Ολυμπιακό να ανατρέπει την κατάσταση με γκολ των Παπαναστασίου και Βάμος, ενώ οι μεγάλες αποκρούσεις του Μπίγιατς και τα τρία διαδοχικά γκολ του Βάμος κράτησαν το προβάδισμα για τους Πειραιώτες (10-13). Η Μπρέσια βρήκε απάντηση με δύο γκολ του Ίρβινγκ μειώνοντας σε 13-12, όμως οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν καλά τον χρόνο και έφυγαν με σπουδαίο διπλό, που τους φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αν, μάλιστα, η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν νικήσει την επόμενη αγωνιστική (23/4) στον Πειραιά τη Φερεντσβάρος, θα βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στο Final 4 της Μάλτας.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-4, 3-4, 2-1

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντελ Μπάσο 1, Ντόλτσε 2, Φαράλια, Λάζιτς, Τζανάτσα 1, Μπαλτσαρίνι 2, Γκουεράτο 1, Αλεζιάνι 1, Μάντσι, Ίρβινγκ 4, Τζίτο, Μασέντσα.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 2, Δήμου 1, Γκίλλας 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like