Αρχική » Μπελιά στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Τα αποτελέσματα του Νέσιτς μιλούν από μόνα τους»

Μπελιά στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Τα αποτελέσματα του Νέσιτς μιλούν από μόνα τους»

by admin

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως, με σπουδαία ανατροπή και μεγάλη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη» επικράτησε με 3-2 στη σειρά των τελικών επί του Ολυμπιακού και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Η λίμπερο του «τριφυλλιού», Μαριάννα Μπελιά, φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «NEWSROOM», εκεί όπου αρχικά ανέφερε ότι οι έμπειρες αθλήτριες των «πράσινων» έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα κρίσιμα σημεία και η ψυχραιμία τους ήταν το κλειδί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στον τίτλο.

Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Ντράγκαν Νέσιτς, έκανε λόγο πως τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, ενώ πρόσθεσε ότι βοήθησε πολύ η διαχείριση που έκανε στην ομάδα.

Παράλληλα, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην απονομή του πρωταθλήματος, αλλά και στην αφιέρωση του τίτλου στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου, στην Πένυ Ρόγκα και στην μητέρα της, που δεν είναι στη ζωή.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like