Αρχική » Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την προσπάθεια των Βαυαρών για τη μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά.

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Allianz Arena, Μόναχο.
  • Πρώτο παιχνίδι 1-0 υπέρ της Λάτσιο.
  • Θετική προϊστορία υπέρ της Μπάγερν.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν συνεχίζει… απτόητη τις αποτυχίες. Η ομάδα του Τούχελ δεν μπορεί να βγάλει αντίδραση με τίποτα, χάνει από εδώ και από εκεί πόντους και η Ευρώπη είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας. Ο Γερμανός τεχνικός δεν φαίνεται πως μπορεί να φτιάξει την κατάσταση, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και φαίνεται πως θα αφήσει γη… διαλυμένη πίσω. Πάντως στο dna της είναι η αντίδραση και νομοτελειακά κάποτε θα βγάλει. Ίσως ήρθε η ώρα να είναι σε αυτό το ματς, ένα παιχνίδι που οφείλει για την ιστορία της να κυνηγήσει αφού σε περίπτωση ήττας ή αποκλεισμού θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Πολλά προβλήματα, αρκετή πίεση, τα πάντα… όλα.

Stat attack: Από τα λίγα under 2,5 αυτό που έβγαλε στη Ρώμη.

Απουσίες: Εκτός οι Κομάν και Μαζράουι. Τιμωρημένος ο Ουπαμεκάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Γκερέιρο – Γκορέτσκα, Πάβλοβιτς – Τελ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.

Ρεπορτάζ Λάτσιο

Η Λάτσιο συνεχίζει να έχει προβλήματα αμυντικά αλλά η Ευρώπη επίσης αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τον Σάρι και την ομάδα του. Ο Ιταλός τεχνικός είδε στο ματς με την Μίλαν την άμυνα του να βγάζει σοβαρά προβλήματα, να έχει θέμα ακόμα και στη δημιουργία και στο τέλος να χάνει. Γενικά η χρονιά μοιάζει χαμένη αλλά μία τέτοια ευρωπαϊκή πρόκριση πραγματικά εξιτάρει. Ο σύλλογος της Ρώμης ποτέ δεν είχε τα τελευταία χρόνια τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της Ρόμα οπότε… θέλει να επιδείξει κάτι και να ελπίζει στο επόμενο βήμα. Οι απουσίες είναι γνωστές και ο Πάτρικ με τον Ροβέλα θα είναι εκτός, σφιχτό 4-3-3 ετοιμάζει ο Σάρι.

Stat attack: 3/5 Under 2,5

Απουσίες: Απουσιάζουν Πάτρικ και Ροβέλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεδέλ – Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι – Γκεντουζί, Αλμπέρτο, Βεσίνο – Άντερσον, Ιμόμπιλε, Ίσακσεν.

Προγνωστικά στο Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Το ματς έχει φαβορί αλλά στην κατάσταση της Μπάγερν δύσκολα να την εμπιστευτείς. Αντιθέτως τα κόρνερ της έχουν αξία, οπότε εκεί θα χτυπήσουμε.

ΠΗΓΗ

You may also like