Αρχική » Μιλενκόσκι: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς – Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Μιλενκόσκι: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς – Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

by admin

Ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας το 3-1 στη σειρά και παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς της Volley League!

Μετά τη λήξη του αγώνα στο «Παλατάκι», ο προπονητής του «Δικέφαλου», Γιόσκο Μιλενκόσκι, χαρακτήρισε τους «πράσινους» την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα, που δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και εμείς τους λατρεύουμε. Στο πρώτο σετ μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, δεν βρήκαμε καμία λύση. Ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε το πρώτο σετ.

Από εκεί και πέρα αρχίσαμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, αλλά δεν ήταν ικανό. Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι να πω. Αξίζαμε το κάτι παραπάνω πιστεύω, μετά την εικόνα που δείξαμε στην Αθήνα. Θέλαμε να πάμε στους τελικούς, έχουμε ποιότητα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες, όπως αυτές στο πρώτο σετ έκριναν το ματς.

Συνεχίζουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, παίζει καλό βόλεϊ. Ακολουθούν δύο σημαντικά τρόπαια. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Έχουμε ένα τρόπαιο ήδη, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό για τον ΠΑΟΚ, ούτε για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like