Αρχική » Μιγιάτοβιτς για Αταμάν: «Αναγέννησε τον Παναθηναϊκό»

Μιγιάτοβιτς για Αταμάν: «Αναγέννησε τον Παναθηναϊκό»

by admin

Το εγκώμιο του Εργκίν Αταμάν για τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό AKTOR έπλεξε ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς σε δηλώσεις του. Ο προπονητής της Εφές αποθέωσε τον Τούρκο τεχνικό κάνοντας λόγο για έναν αναγεννημένο Παναθηναϊκό με εκείνον στον πάγκο του.

«Κάθε παιχνίδι στα playoffs της Ευρωλίγκα είναι ξεχωριστό. Ο Εργκίν έχει καταφέρει μοναδικά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του μ’ αυτόν στο τιμόνι. Είναι αυτός ο προπονητής που μπορεί να φτιάξει απ’ την αρχή την ομάδα και να την ανεβάσει ξανά στην κορυφή σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος γ’ αυτόν. Είμαστε φίλοι. Όταν δεν παίζουμε απέναντί του τον υποστηρίζουμε όλοι στην Εφές», ανέφερε και συνέχισε:

«Ελπίζουμε να συνεχίσει να έχει επιτυχία στον Παναθηναϊκό, όπως κάνει μέχρι τώρα. Στη δουλειά μας όταν δημιουργούμε ομάδες, δεν αρκεί απλά να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Εδώ ακριβώς είναι η διαφορά. Ο κόουτς Αταμάν το ξέρει καλά αυτό και κάνει εξαιρετική δουλειά. Από την Μπεσίκτας σε εμάς και τώρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία του. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερε να δουλέψω στο πλευρό του», κατέληξε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like