Αρχική » Με σούπερ Κόμπι Γουάιτ, οι Μπουλς επικράτησαν των Χοκς

Με σούπερ Κόμπι Γουάιτ, οι Μπουλς επικράτησαν των Χοκς

by admin

Άλλη μία ευκαιρία, για να βρεθούν στα playoffs του NBA (όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς), έχουν οι Μπουλς, οι οποίοι τα ξημερώματα επικράτησαν με 131-116 των Χοκς στο «United Center».

Το Σικάγο, το ερχόμενο Σάββατο, θα αντιμετωπίσει τους Χιτ, οι οποίοι νωρίτερα ηττήθηκαν (105-104) από τους Σίξερς και έχουν και εκείνοι με τη σειρά τους άλλο ένα ματς, μήπως μπορέσουν να παίξουν στα playoffs.

Εκείνος που ξεχώρισε στο ματς και πρωταγωνίστησε για το Σικάγο ήταν ο Κόμπι Γουάιτ, ο οποίος σκόραρε 42 πόντους, με 3/7 τρίποντα, ενώ είχε 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και δύο κλεψίματα σε 43:18.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε double-double, με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 22 πόντους και 9 ασίστ. Ο Άϊο Ντοσούνμου, από τη μεριά του, πρόσθεσε 19 πόντους και επέστρεψε ορεξάτος μετά από 4 ματς που έλειψε στη regular season.

Ο Ντετζούντε Μάρεϊ πέτυχε 30 πόντους για την Ατλάντα, για την οποία ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν στο NBA, με τον Τρέι Γιανγκ και τον Κλιντ Καπέλα (είχε και 17 ριμπάουντ) να έχουν ο καθένας από 22 πόντους, ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τελείωσε το ματς με 21 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like