Αρχική » Με Σιμάνσκι-Γιόνσον δίδυμο στα χαφ η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Με Σιμάνσκι-Γιόνσον δίδυμο στα χαφ η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

by admin

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (21/4, 19:30) για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε τους Σιμάνσκι και Γιόνσον ως δίδυμο στα χαφ, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα αρχίσουν οι Σιντιμπέ και Χατζισαφί.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-1-1 στην εστία θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά. Δίδυμο στα χαφ του άξονα οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τους Άμραμπατ και Ελίασον στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Τσούμπερ θα πλαισιώνει τον Πόνσε στην επίθεση.

Να σημειωθεί ότι εκτός λόγω ενοχλήσεων -εκτός του ήδη γνωστού προβλήματος με τον Μουκουντί– έμειναν και οι Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, ενώ ο Μάνταλος εξαιτίας ενός χτυπήματος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι και οι Στάνκοβιτς και Γκαρσία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον – Πόνσε, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Γκίνης, Ρότα, Μήτογλου, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Φερνάντες.

Α



ΠΗΓΗ

You may also like