Αρχική » Μεσαίωνας στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη για το καρναβάλι

Μεσαίωνας στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη για το καρναβάλι

by admin

Απαράδεκτες εικόνες στην Κέρκυρα, όπου σε εκδήλωση για το καρναβάλι στην περιοχή Μωραΐτικα έκανε την εμφάνισή του σε ρόλο καρνάβαλου ένα ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Εμείς καίμε Κασσελάκη» βλέπει κανείς σε σχετική δημοσίευση στα social media, με το ομοίωμα να περιλαμβάνει μια βαμμένη φωτογραφία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο, έναν φαλλό και κόκκινα εσώρουχα, μεταξύ άλλων.

Όπως αναμενόταν, τα όσα έλαβαν χώρα στα Μωραΐτικα προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μελιτειέων, οι οποίοι ανέφεραν πως δεν υπήρχε καμία σχετική ενημέρωση για το απαράδεκτο περιστατικό.

Για τα όσα συνέβησαν τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Βασίλης Χειμαριώτης, που δήλωσε στο Corfu Press πως «στη σάτιρα όλα επιτρέπονται. Εκτός ενός: Της προσβολής της προσωπικότητας του κάθε συνανθρώπου μας, του χλευασμού του σεξουαλικού του προσανατολισμού, του ρατσισμού. Αυτό δεν είναι σάτιρα.

Σε μία περίοδο που σε όλη την Ελλάδα, βίαιες, ρατσιστικές συμπεριφορές βρίσκουν όλο και περισσότερους μιμητές, κυρίως στη νέα γενιά, τα παιδιά μας, οφείλουμε όλοι μας να προσέχουμε τα παραδείγματα που οι ίδιοι δίνουμε. Καταδικάζω απερίφραστα την επιλογή της φιγούρας του καρνάβαλου στην αποκριάτικη εκδήλωση της Κυριακής στα Μωραΐτικα και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης και ελπίζω τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές να αποτελέσουν παρελθόν στην περιοχή μας».

Πηγή: Corfu Press

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like