Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Ώρα να «ξυπνήσει» η Μπάγερν

Μελετημένα προγνωστικά: Ώρα να «ξυπνήσει» η Μπάγερν

by admin

Επιστροφή στη δράση για το UEFA Champions League και ο Fidel καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.90 στο Μόναχο.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση για το UEFA Champions League, το οποίο μοιραία μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Τρίτης, άρα και τα μελετημένα προγνωστικά της Τρίτης. Θα στραφώ στο Μόναχο και στην αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο.

Χαώδης η διαφορά

Για να είμαι ειλικρινής και να μην κοροϊδευόμαστε, αυτή η «χαώδης διαφορά» που αναφέρω δεν φάνηκε στη Ρώμη. Ίσα – ίσα που οι Ιταλοί φάνηκαν πιο προσεκτικοί, μετρημένοι και τακτικά άρτιοι. Αλλά πάντοτε, ιδίως ότι αναφερόμαστε στο UEFA Champions League, στο Μόναχο είναι αλλιώς. Και αν μη τι άλλο, η Λάτσιο δεν είναι ομάδα του θεσμού.

Δεν θεωρώ απώλεια τον Ουπαμεκανό. Ίσα – ίσα που τον θεωρώ αργό στόπερ και πάγια πηγή κινδύνου για τους Βαυαρούς. Η απουσία του μάλλον… βολεύει τους Βαυαρούς. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν είναι θέμα χρόνου να «ξυπνήσει». Με τη Φράιμπουργκ την Παρασκευή έδειξε μία κάποια βελτίωση μεσοεπιθετικά.

Γκολ στο 1.90

Η Μπάγερν Μονάχου θα εκκινήσει δυναμικά. Θα έχει και την ώθηση από τον κόσμο. Θεωρώ πως θα προκριθεί. Και καταλήγω στο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Μπάγερν Μονάχου να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like