Αρχική » Μεγάλη μάχη Εφές-Φενέρ για τα… μάτια του Λάρκιν – Τι ποσά δίνει η κάθε μία για να δελεάσει τον Αμερικανό γκαρντ!

Μεγάλη μάχη Εφές-Φενέρ για τα… μάτια του Λάρκιν – Τι ποσά δίνει η κάθε μία για να δελεάσει τον Αμερικανό γκαρντ!

by admin

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο «hot» ονόματα που θα βρεθούν στη φετινή free agent της Ευρωλίγκας, είναι εκείνο του Σέιν Λάρκιν!

Ο 31χρονος γκαρντ, που βρίσκεται στην Αναντολού Εφές από το καλοκαίρι του 2018, μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Την εξέλιξη αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί η έτερη ομάδα της Πόλης και αντίπαλο δέος της Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η οποία, σύμφωνα πάντα με τουρκικά δημοσιεύματα, δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του εκρηκτικού άσου!

Μάλιστα, το φως της… δημοσιότητας έχουν δει και τα ποσά που φέρονται να προσφέρουν οι δύο ομάδες ώστε να πείσουν τον πολιτογραφημένο Τούρκο μπασκετμπολίστα να πει το πολυπόθητο «ναι»!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως προσέφερε στον Λάρκιν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, την ίδια ώρα, όπου η Εφές έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Λόγω και της ηλικίας του πάντως, ο ίδιος ο αθλητής στοχεύει σε τριετές συμβόλαιο, παραμένοντας σε ανοικτή γραμμή με την Εφές για μια βελτιωμένη πρόταση, αφού κατά πως φαίνεται η ομάδα του Μιγιάτοβιτς αποτελεί προτεραιότητά του, αφού τόσα χρόνια, έχει δεθεί με τον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like