Αρχική » Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν- Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν- Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

by admin

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συμμετοχή ή μη του Γουέιντ Μπόλντγουιν, αρχικώς στο Game 3 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η «ομάδα του λαού» άφησε τα πάντα ανοικτά για τη συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στο παιχνίδι της Μ. Τρίτης (30/04, 20:00) στο Βελιγράδι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Μπόλντγουιν δεν επέστρεψε με την ομάδα από την Αθήνα στο Ισραήλ, αλλά πέταξε για την Κροατία προκειμένου να ακολουθήσει θεραπείες, για να ετοιμαστεί για το υπόλοιπο της σειράς. Η διαθεσιμότητά του για το Game 3 δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, ο 28χρονος άσος θα μείνει σίγουρα στα «πιτς» ενόψει του τρίτου αγώνα, αφού ταλαιπωρείται ακόμα από την θλάση που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο στο πρώτο ματς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει και από το δεύτερο.

Μάλιστα, όπως σημειώνει στο «τιτίβισμά» του ο γνωστός ρεπόρτερ, το να προλάβει ο Μπόλντγουιν το Game 4 της σειράς (02/05, 21:45) φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Φέτος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όντας εκ των πρωταγωνιστών της Μακάμπι στην έως τώρα πορεία της μέχρι τα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like