Αρχική » Μήτογλου: «Είπαμε πως πρέπει να πάρουμε τη νίκη και μπήκαμε συγκεντρωμένοι»

Μήτογλου: «Είπαμε πως πρέπει να πάρουμε τη νίκη και μπήκαμε συγκεντρωμένοι»

by admin

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν κυρίαρχος από την αρχή του ματς και νίκησε με σκορ 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση και παραμένοντας γερά στο κυνήγι μιας θέσης στην 4άδα της Euroleague.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν εκ των κορυφαίων με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, μίλησε για το μεγάλο «πρέπει» που είχε το εν λόγω ματς αλλά και για τη δική του παρουσία.

Μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

«Ξέραμε τη σοβαρότητα και βαρύτητα του αγώνα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Γνωρίζαμε την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, παίζει σκληρά και είναι επικίνδυνη ομάδα. Πριν τον αγώνα μιλήσαμε με τον κόουτς και είπαμε όλοι πως θέλουμε τη νίκη και πρέπει να την πάρουμε. Αυτό ήταν το σύνθημά μας.

Ανταποκριθήκαμε στις διαφορετικές άμυνες του Αστέρα, μοιράζαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλή αναλογία ασίστ-λαθών και νιώθουμε έτοιμοι. Τώρα περιμένουμε την Μπαρτσελόνα, που θα έρθει πολύ πιεσμένη για το αποτέλεσμα μετά την ήττα της από τη Φενέρ. Θέλουμε και εμείς πολύ τη νίκη».

Για τον εαυτό του: «Η ρουτίνα είναι ίδια, και είναι αν θα σου βγει το παιχνίδι. Ολοι οι παίκτες κάνουν κοιλιά, οπουδήποτε. Είναι φυσιολογικό, δεν το σκέφτομαι, κοιτάω πάντα το επόμενο παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like