Αρχική » Μέξας: «Αδειάσαμε στα play outs, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα»

Μέξας: «Αδειάσαμε στα play outs, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα»

by admin

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως πλέον χάθηκε ο στόχος των πλέι οφ για το Λαύριο και θεωρεί πως δεν υπήρχε ενδιαφέρον μετά την εξασφάλιση της παραμονής, στάθηκε στις απουσίες στις προπονήσεις και ζήτησε να τα δώσουν όλα στην Πάτρα την τελευταία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί θετικά η σεζόν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για τη νίκη του, ήταν καλύτεροι από εμάς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Για την ομάδα μας, ο στόχος των Play Offs χάθηκε σήμερα μετά από αυτή την ήττα. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας τα Play Outs γιατί, πέραν του ότι η ομάδα “άδειασε” μετά την επίτευξη του βασικού στόχου, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που προφανώς κοστίζουν όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην καθημερινότητα και την προπονητική λειτουργία μας.

Απομένει ένας αγώνας για το τέλος της χρονιάς και θα πάμε στην Πάτρα να παίξουμε για τη νίκη, όπως οφείλουμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, τους φιλάθλους μας, την πόλη του Λαυρίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like