Αρχική » Μάχη πρόκρισης στην Μπρέσια για Ολυμπιακό

Μάχη πρόκρισης στην Μπρέσια για Ολυμπιακό

by admin

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Μπρέσια την τοπική ομάδα στις 21:00 για την τρίτη αγωνιστική των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και κόντρα στην τελευταία ομάδα του γκρουπ θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει στην πρώτη δυάδα και «ζωντανός» για την πρόκριση στο final-4.

Ο Χέρβο Κόλιανιν τόνισε πως: «Όπως ξέρουμε, σήμερα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς από αυτό το ματς και θέλουμε να επιβληθούμε. Αυτή η περίοδος του Champions League είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, οι οποίες είναι όλες πολύ καλές.
Πιστεύω ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να νικήσουμε. Μια νίκη θα μας έδινε ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή μας σε ένα ακόμα Final-4».

Ο Μάρτον Βάμος συμπλήρωσε πως: «Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και το τρίποντο. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μπρέσια. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-4 κι η νίκη αύριο είναι μονόδρομος για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like