Αρχική » Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη σπουδαία μάχη του Μάντσεστερ μετά το 3-3 στην έδρα των «μερένγκες».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Στάδιο Ετιχάντ (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο
  • Πρώτο ματς: Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-3.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ελαφρύ προβάδισμα με απολογισμό 4-3-3 στις 10 αναμετρήσεις τους.
  • Εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι μετρά αήττητο 30 αγώνων με 28 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Στο Champions League, η Σίτι μετράει 22 σερί ματς αήττητη και δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στο πρώτο ματς νοκ άουτ σειράς.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει μόλις 2 από τις 11 φορές σε νοκ-άουτ αφού έφερε ισοπαλία στο πρώτο ματς. Αμφότερες όμως ήταν στο Μάντσεστερ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Στο συγκλονιστικό παιχνίδι της Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα, ωστόσο η «Βασίλισσα» ανέκτησε τα ηνία στο σκορ με το αυτογκόλ του Ντίαζ (12′) και το τέρμα που σημείωσε ο Ροντρίγκο (14′). Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβασε στροφές, ισοφάρισε στο 66′ με τον Φόντεν και προηγήθηκε στο 71′ με τον Γκβαρντιόλ. Στο 79ο λεπτό, δέχτηκε το 3-3 από τον Βαλβέρδε και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο ελέω έδρας για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Για το εγχώριο πρωτάθλημα, η Σίτι είχε εύκολο έργο κόντα στη Λούτον, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δυο βαθμούς απόσταση από Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα θα παρουσιαστεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γκβαρντιόλ, Ντίας, Ακάντζι, Γουόκερ – Ρόντρι – Γκρίλις, Φόντεν, Ντε Μπρούιν, Σίλβα – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Αν και δέχτηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό από τον Μπερνάρντο Σίλβα, η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε γρήγορα αντίδραση στο πρώτο ματς και ισοφάρισε αρχικά στο 12′ με το αυτογκόλ του Ντίαζ, ενώ στο 14′ μόλις, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ροντρίγκο. Νωθρά ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο η «Βασίλισσα», καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 μόλις στο 66′ από το γκολ του Φόντεν, ενώ στο 71′, έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ με το γκολ του Γκβαρντιόλ. Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι δεν τα παράτησε και στο 79′, ισοφάρισε σε 3-3 με τον Βαλβέρδε και έτσι οδεύει στο Μάντσεστερ σήμερα για να πάρει μια σπουδαία πρόκριση. Για το πρωτάθλημα Ισπανίας, αν και δυσκολεύτηκαν, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να περάσουν από την έδρα της Μαγιόρκα με το ισχνό, αλλά νικηφόρο 1-0 με το γκολ του Τσουαμενί.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε τέσσερις φορές το goal/goal.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά και Αλάμπα, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Τσουαμενί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Λούνιν – Μεντί, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Καρβαχάλ – Κρόος, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε – Μπέλιγχαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Η ρεβάνς αναμένεται πολύ διαφορετική σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους ματς στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να ανακόψει το ρυθμό της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως δείχνει «αλύγιστη» σε όλες τις διοργανώσεις τον τελευταίο καιρό. Πάμε με τους φορμαρισμένους Άγγλους, αλλά και με μία πιο ασφαλή επιλογή παράλληλα, η οποία είναι το 1Χ & under 3,5 στο 1.91 της Interwetten

ΠΗΓΗ

You may also like