Αρχική » Λουτσέσκου: «Το 2017 δεν στείλατε εδώ το BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ» – Τι είπε ο Κυριάκος για ένταση

Λουτσέσκου: «Το 2017 δεν στείλατε εδώ το BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ» – Τι είπε ο Κυριάκος για ένταση

by admin

Μίνι ένταση στη συνέντευξη Τύπου, στην Τούμπα, μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που βρήκε θριαμβευτή τον «δικέφαλο του Βορρά» με σκορ 3-2, με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου μπουρλότο στο πρωτάθλημα!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για τον χαμό στο φινάλε της αναμέτρησης με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να απαντά με ατάκα για το πρωτάθλημα του ’18.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση τέθηκε προς τον Κυριάκο Κυριάκο, σχετικά με τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το όλο σκηνικό, που, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης από αύριο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απάντησε: «Ο προπονητής (σ.σ. Λουτσέσκου) δεν βρισκόταν εκεί. Είχε κατέβει στα αποδυτήρια. Δεν έγινε κάτι παραπάνω από τη συνέχιση κάποιων αψιμαχιών. Υπάρχουν τα πλάνα για το ποιος ξεκίνησε τη σωματική επίθεση απέναντι σε ποιον. Δεν χρειάζεται να κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Δεν τα είδατε πρώτη φορά αυτά. Ποιο πρόβλημα φιλοξενίας είχε ποτέ η ΑΕΚ στην Τούμπα; Δεν ξεκίνησε καν από εμάς αυτή η κατάσταση».

Για να πάρει τον λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός, σχολιάζοντας: «Το 2017 (σ.σ. τη σεζόν 2017/18 εννοεί) δεν στείλατε εδώ το BBC για να δείτε πως έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like