Αρχική » «Κρεμά» το σκουφάκι του ο Φιλίποβιτς

«Κρεμά» το σκουφάκι του ο Φιλίποβιτς

by admin

«Τέλος εποχής» για τον Φίλιπ Φιλίποβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος περιφερειακός, πρώην του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 37 του, έχοντας πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του.

«Αυτό είναι σίγουρα το τέλος. Πέρυσι, ήμουν πραγματικά έτοιμος να αποσυρθώ, αλλά όχι όπως τελείωσε η σεζόν. Το χρωστούσα στον εαυτό μου. Δυστυχώς, δεν είχα πολύ χρόνο να το μοιραστώ με το κοινό, οπότε τίποτα δεν ήταν ξεκάθαρο στους Έλληνες. Ο Ολυμπιακός έψαχνε για κάποια επέκταση της συνεργασίας μας.

Απλώς, είπα όχι. Αλλά, στο τέλος της σεζόν δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα για να τελειώσω την καριέρα μου. Ίσως έμελλε να συμβεί όπως ξεκίνησε, στη χώρα μου, στο σπίτι μου. Λυπάμαι που δεν έγινε ίσως στην Παρτιζάν, αλλά σίγουρα είναι ο ‘τελευταίος χορός’ όσον αφορά τη συλλογική καριέρα», τόνισε ο Φιλίποβιτς.

Ο αρχηγός της Σερβίας έχει κατακτήσει δύο χρυσά και δύο χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια με τους «πλάβι», όπως, επίσης, τέσσερα μετάλλια σε παγκόσμια κι άλλα έξι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Φιλίποβιτς κατέκτησε τρία Τσάμπιονς Λιγκ με την Προ Ρέκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like