Αρχική » Κετσετζόγλου: «Μπορεί άνετα να κρατήσει Κάλενς η ΑΕΚ-Θα δυσκολευτεί για 11άδα ο Μουκουντί όταν επιστρέψει»

Κετσετζόγλου: «Μπορεί άνετα να κρατήσει Κάλενς η ΑΕΚ-Θα δυσκολευτεί για 11άδα ο Μουκουντί όταν επιστρέψει»

by admin

Αρκετά πιθανό είναι να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ την οψιόν αγοράς του Άλεξ Κάλενς λόγω της πολύ καλής του παρουσίας, όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Κάλενς πάει πολύ καλά και πιστεύω πως θα δυσκολευτεί ο Μουκουντί να μπει στην ενδεκάδα όταν επιστρέψει. Όσο περνά ο καιρός είναι καλύτερος και είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ να έχει αναπληρωματικό σέντερ μπακ τέτοιου επιπέδου. Η οψιόν αγοράς του είναι προσιτή κι αν τον θέλει η ομάδα μπορεί να τον κρατήσει άνετα. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει, αλλά θα αποφασίσει ο Αλμέιδα. Δεν αποκλείεται να υπολογίζεται του χρόνου στα στόπερ και ο Χατζισαφί», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο εν όψει του αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία; «Σίγουρα η ΑΕΚ δεν θα έχει στη Λαμία τον Μουκουντί και τον Ζίνι. Ο Μήτογλου θα είναι διαθέσιμος, ενώ επιστρέφει και ο Βίντα. Ο Σιμάνσκι περιμένουμε να επιστρέψει για το ματς του Σαββάτου. Ακόμη και σήμερα περιμένουμε να μπει, αλλά και τον Πόνσε να επιστρέψει», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για το οικογενειακό κλίμα στη χθεσινή γιορτή παλαιμάχων της ΑΕΚ λέγοντας πως «… ο Αλμέιδα έχει δέσει τρομερά με την ομάδα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like