Αρχική » Κετσετζόγλου: «Με 2/2 αυτή τη βδομάδα η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα-Σημαντική η επιστροφή του Γκαρσία»

Κετσετζόγλου: «Με 2/2 αυτή τη βδομάδα η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα-Σημαντική η επιστροφή του Γκαρσία»

by admin

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα εφόσον πάρει τα δύο πολύ δύσκολα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αύριο στην OPAP Arena και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Αν η ΑΕΚ κάνει δύο νίκες ουσιαστικά έχει πάρει το πρωτάθλημα. Από την άλλη είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα ματς, στα οποία δεν κέρδισε σε κανένα αντίστοιχο της κανονικής περιόδου. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει την κατάσταση στα χέρια της. Αν δεν κερδίσει αύριο, τότε θα περιμένει στραβοπατήματα των ανταγωνιστών της. Γι’ αυτό δεν της κάνει η ισοπαλία, όπως δεν κάνει και στον Παναθηναϊκό», ανέφερε.

Όσο για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα είπε: «Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη. Είχε ανεβάσει στροφή και από πιο πριν, οπότε σίγουρα θα είναι στην αποστολή. Θα δούμε μήπως είναι αλλαγή αύριο και παίξει βασικός στην Τούμπα την Κυριακή. Ο Πόνσε ήταν πολύ καλός με τον Άρη, παρότι δεν σκόραρε. Για την ενδεκάδα θα δούμε μετά και τη σημερινή προπόνηση».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like