Αρχική » Καστρίτης: «Μας στοίχισε η αστοχία στα ανοιχτά σουτ»

Καστρίτης: «Μας στοίχισε η αστοχία στα ανοιχτά σουτ»

by admin

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως οι παίκτες του Άρη έχασαν όλα τα ανοιχτά σουτ, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα των παικτών του κόντρα στον Κολοσσό, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο πνευματικό κομμάτι αυτή την εποχή κι αναφέρθηκε στο κενό των πλέι οφ και στη συντήρηση που θα χρειαστεί να γίνει, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γκάλινατ στα παρκέ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήμασταν πολύ άστοχοι, τα παιδιά δημιούργησαν πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε, φαίνεται κι από το τελικό σκορ. Αμυντικά, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στα επίπεδά μας, αλλά, δυστυχώς, ήμασταν άστοχοι.

Ο Κολοσσός νίκησε δίκαια. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς και για όλες τις ομάδες, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι. Θα κάνουμε υπομονή, έχουμε μεγάλο κενό τέλη Απρίλη με αρχές Μάη, δεν βοηθάει καθόλου να περιμένουμε δυο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να συντηρηθούμε, να μείνουμε ενεργοί και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι του format».

Για την επιστροφή του Γκάλινατ: «Ο Γκάλινατ είναι πολύ σημαντικός για εμάς, μας έλειψε, ήταν πολύ καιρό εκτός. Ξέρουμε ότι όλα τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες για να καλύψουν το κενό του κι ίσως αυτό μας κοστίζει και σε κόπωση και σε πνευματική ενέργεια.
Αλλά, είμαστε χαρούμενοι για όποιο παιδί επιστρέφει μετά από τραυματισμό. Σίγουρα θα χρειαστεί κι αυτός κάποιο χρόνο, είναι φυσιολογικό, είμαστε μαζί του και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like