Αρχική » Καλαμάτα: Ποινή μίας αγωνιστικής από τη ΔΕΑΒ για το ματς με την Athens Kallithea – Χωρίς κόσμο με Ιωνικό

Καλαμάτα: Ποινή μίας αγωνιστικής από τη ΔΕΑΒ για το ματς με την Athens Kallithea – Χωρίς κόσμο με Ιωνικό

by admin

Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών δέχθηκε η Καλαμάτα από τη ΔΕΑΒ.

Συγκεκριμένα, Οι Πελοπονήσιοι τιμωρήθηκαν για το εντός έδρας παιχνίδι τους με την Athens Kallithea FC (0-1, 14/4). Κι αυτό διότι, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, οι φίλοι των γηπεδούχων πέταξαν προς τον αγωνιστικό χώρο τρία μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα ένα εξ αυτών -το οποίο μάλιστα ήταν γεμάτο– να πετύχει τον 4ο διαιτητή, Ανδρέα Βλάχο.

Ως εκ τούτου, η Καλαμάτα θα αγωνιστεί χωρίς τους φίλους στο μοναδικό από τα εναπομείναντα παιχνίδια που έχει να δώσει στην έδρα της μέχρι το φινάλε των playoffs του Νότιου Ομίλου, εκείνο με τον Ιωνικό την προτελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά, το Δελτίου Τύπου της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής:

Με την υπ’ αριθ. 10/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, καθώς κατά την αθλητική συνάντηση ποδοσφαίρου μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ και ΠΑΕ ATHENS KALLITEA FC, που διεξήχθη στις 14-4-2024 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (Καλαμάτας), για την διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2 (PLAYOFFS) 2023/2024, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, πέταξαν προς τον αγωνιστικό χώρο τρία (3) μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα ένα (1) εξ αυτών πλήρες ύδατος να πετύχει τον 4ο διαιτητή.

Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν.5085/2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like