Αρχική » «Καθάρισε» το Περιστέρι και βλέπει Πριμόγιε η Βουλιαγμένη

«Καθάρισε» το Περιστέρι και βλέπει Πριμόγιε η Βουλιαγμένη

by admin

Με άνεση, η Βουλιαγμένη νίκησε 15-8 το Περιστέρι στον Λαιμό για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε στο -6 στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφήνοντας την ομάδα των δυτικών προαστίων στην έβδομη.

Πλέον, οι «μπέμπηδες» στρέφουν το βλέμμα τους στον πρώτο προημιτελικό του Euro Cup κόντρα στην Πριμόγιε Ριέκα το ερχόμενο Σάββατο στη Βάρη.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν χωρίς τους Γιώργο Τοράκη και Χρήστο Μπιτσάκο.

Με βασικό «όπλο» την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, όπου είχε κορυφαίο σκόρερ τον Παπασηφάκη με 5 γκολ, ο ΝΟΒ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το αύξανε σταθερά μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 3-1, 3-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος Στ. 1, Σαπουνάκης, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ 3, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος 1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Φλώρος Παν., Μπιτσάκος Ανδ., 1, Χόλαντ, Λίτινας, Αλευρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like