Αρχική » Κάτας: «Είμαστε ομάδα που θέλουμε περισσότερο σεβασμό από όσους βρίσκονται στο παρκέ, άξιζαν την πρόκριση οι παίκτες»

Κάτας: «Είμαστε ομάδα που θέλουμε περισσότερο σεβασμό από όσους βρίσκονται στο παρκέ, άξιζαν την πρόκριση οι παίκτες»

by admin

Ο Οντετ Κάτας χαρακτήρισε πρωταθλητές τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω κι αν δεν προκρίθηκαν στο Final 4 της Ευρωλίγκας, στάθηκε στα εξωαγωνιστικά που έκριναν τον πέμπτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι αποδείχτηκε τελικά αδυναμία το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκαν ποτέ στη διαιτησία σε όλη τη σειρά, σε αντίθεση με τους «πράσινους», αναφέρθηκε στο 35-6 στις βολές, αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του, στάθηκε στο πόσο τους επηρέασε ο τραυματισμός του Μπόλντουιν σε όλη τη σειρά και τόνισε πως έδειξαν την αξία τους με μειονέκτημα έδρας και σε ουδέτερο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές, έστω κι αν δεν προκρίθηκαν στο Final Four. Ερχόμασταν σε αυτό το ματς γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο. Έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Ήλπιζα ότι η σειρά θα αποφασιστεί από τους παίκτες κι από το ίδιο το άθλημα. Δεν μιλάμε ποτέ για τους διαιτητές, δεν το κάναμε στη σειρά, αν και το έκαναν οι αντίπαλοί μας. Ίσως έπρεπε να το κάνουμε.

Αυτό έχω να πω. Δεν γίνεται σε ένα τόσο δυνατό Game 5 οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν από το φινάλε. Ίσως να είναι τυχαίο, είναι, όμως, τρελός αριθμός. Αισθάνομαι ντροπιασμένος, λυπάμαι για τους παίκτες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Εμείς ως ομάδα, οι προπονητές, οι παίκτες, θέλουμε περισσότερο σεβασμό για το μπάσκετ και για τη Euroleague από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονταν απόψε στο παρκέ. Και θα σταματήσω εδώ.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τραυματισμός του Μπόλντουιν άλλαξε τη σειρά. Αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, ότι έχουμε χαρακτήρα κι ας μην παίζουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Τελ Αβίβ, θα μπορούσαμε να έχουμε παρόμοια ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like