Αρχική » Κάιρι Ίρβινγκ: «Έχω απεριόριστο σεβασμό και αγάπη για τον Ντιρκ Νοβίτσκι»

Κάιρι Ίρβινγκ: «Έχω απεριόριστο σεβασμό και αγάπη για τον Ντιρκ Νοβίτσκι»

by admin

Ο Κάιρι Ίρβινγκ με 26 πόντους πρωταγωνίστησε στη νίκη των Μάβερικς επί των Χοκς (109-95). Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, συνάντησε τον Ντιρκ Νοβίτσκι στη φισούνα, τον αγκάλιασε και τα είπαν. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη τύπου, ο Αμερικάνος γκαρντ είπε πως έχει απεριόριστο σεβασμό για τον Νοβίτσκι και τα όσα πέτυχε για την ομάδα του Ντάλας

«Ο Ντιρκ, καλλιέργησε στους Μάβερικς μια κουλτούρα πρωταθλητισμού. Τα όσα πέτυχε, τόσα καλάθια που έκριναν παιχνίδια απέναντι σε θρύλους του πρωταθλήματος… Βοήθησε στο να γίνει το Ντάλας αυτό που είναι σήμερα. Αν και είναι μόνο ένα πρωτάθλημα, πολλοί σύλλογοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι παρόμοιο» είπε ο Ίρβινγκ στους δημοσιογράφους.

«Ο σεβασμός που τρέφω στο πρόσωπό του είναι μεγάλος. Τον βλέπω σαν να είμαι ο μικρός αδερφός του, νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ αν χρειαστώ συμβουλές. Τα όσα ακούω για το πόσο καλός άνθρωπος είναι, πόσο έχει επηρεάσει τον Λούκα και τόσους άλλους ανθρώπους που πέρασαν από εδώ… Ο σεβασμός και η αγάπη που έχω για εκείνον είναι απεριόριστα. Έθεσε ψηλά τον πήχη και άφησε μια μεγάλη κληρονομιά που όλοι μας θέλουμε να ακολουθήσουμε», πρόσθεσε.

Ο Γερμανός θρύλος, αγωνίστηκε για 21 σεζόν στους Μάβερικς με τους οποίους κέρδισε το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας το 2011, όταν και ανακηρύχθηκε και MVP των τελικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like