Αρχική » Ιταλία-Ελλάδα: Μεγάλο ραντεβού στην Ντόχα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

Ιταλία-Ελλάδα: Μεγάλο ραντεβού στην Ντόχα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

by admin

Μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ, διεκδικεί απόψε (19:30, ΕΡΤ3) κόντρα στην Ιταλία η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών!

Έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, με δύο νίκες κόντρα σε Γαλλία (11-6), Κίνα (22-9) και μία ήττα από την Ισπανία (16-8), η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Καζακστάν, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Σε αυτό το παιχνίδι, η Εθνική μας επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά της, κάνοντας επίδειξη δύναμης και επικρατώντας με 24-5, έχοντας για πρώτη σκόρερ την Νίνου, η οποία πέτυχε 4 γκολ, ενώ Ασημάκη, Β. Πλευρίτου και Μυριοκεφαλιτάκη έστειλαν από τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης γκολκίπερ.

Από την άλλη, η Ιταλία έφτασε ως εδώ κάνοντας το 3/3 στον τέταρτο όμιλο. Αφού διέλυσε με 22-10 τη Μεγάλη Βρετανία στην πρεμιέρα της, ξεπέρασε χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και το εμπόδιο της Νότιας Αφρικής, πριν εξασφαλίσει την πρωτιά της με το υπέρ της 12-8 κόντρα στον Καναδά, στην τελευταία αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν από σχεδόν έναν μήνα, στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Εθνική μας να πανηγυρίζει την οριακή νίκη με 7-6 και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο!

Η προημιτελική φάση:
ΗΠΑ-Αυστραλία 15:00
Ισπανία-Καναδάς 16:30
Ουγγαρία-Ολλανδία 18:00
Ιταλία-Ελλάδα 19:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like