Αρχική » Η απόδοση του Ματσούκα που έκανε τους ανθρώπους του Ιωνικού να απορρήσουν…

Η απόδοση του Ματσούκα που έκανε τους ανθρώπους του Ιωνικού να απορρήσουν…

by admin

Ιωνικός και Ηλιούπολη έμειναν στο 2-2 στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς που έγινε στη Νίκαια για τα playoffs της Super League 2. Ένα αποτέλεσμα που ενδέχεται να αποβεί κομβικό στην προσπάθεια των κυανόλευκων για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Αποτέλεσμα το οποίο ήρθε εν μέσω αρκετών παραπόνων και η απόρροια για τα σφυρίγματα του Ματσούκα στη Νίκαια ήταν μεγάλη. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι ποδοσφαιριστές και άπαντες στον Ιωνικό δεν ένιωσαν ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη από τον διαιτητή, κάτι που δεν συμβαίνει μάλιστα για πρώτη φορά φέτος στη σεζόν.

Το γεγονός πως σφύριζε διαρκώς και δεν επιτρεπόταν να αποκτηθεί ρυθμος, εκνεύρισε τους γηπεδούχους. Φυσικά, υπάρχουν και συγκεκριμένες φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται, αφού τα λάθη του ρεφερι φαίνεται πως δεν έμειναν απλά σε διάφορα φάουλ, αλλά έγιναν σε κομβικές φάσεις.

Όπως αυτή με τον Παντελίδη στο πρώτο μέρος, όπου ο παίκτης της Ηλιούπολης κιτρινίστηκε αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να αποβληθεί. Ή για παράδειγμα στο πέναλτι που δόθηκε με χαρακτηριστική ευκολία στους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος και έγινε το 1-2. Φάσεις που φαίνεται πως έκριναν τελικά τον αγώνα…

Και άπαντες στη Νίκαια απόρησαν με τα όσα (δεν) έβλεπε ο διαιτητής Ματσούκας σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς στη μάχη της ανόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like