Αρχική » Η απίθανη ιστορία του Γιόκιτς με την πανέμορφη αεροσυνοδό

Η απίθανη ιστορία του Γιόκιτς με την πανέμορφη αεροσυνοδό

by admin

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν είναι σαν τους άλλους ΝΒΑερ. Δεν τον νοιάζουν τα λεφτά, η δόξα, οι γυναίκες, η χλιδή, αλλά είναι δεμένος με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και την κόρη του, αλλά και το χωριό του, το Σόμπορ, όπου προτιμά να περνά όσο καιρό βρίσκεται εκτός δράσης. Λίγες ώρες αφότου αναδείχθηκε MVP για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Νάγκετς, Τζόφρι Λοβέρν, διηγήθηκε μια ανέκδοτη ιστορία για τον Σέρβο σέντερ που δείχνει γιατί είναι τόσο διαφορετικός.

«Όταν είσαι στο ΝΒΑ, πάντα ταξιδεύεις με ιδιωτικό αεροπλάνο και το πλήρωμα είναι πάντα το ίδιο. Μας χαιρετούσαν πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και ανάμεσά τους ήταν ένα κορίτσι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο όμορφη ήταν. Σαν να ήταν βγαλμένη από ταινία. Απίστευτο, τη θυμάμαι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Όταν έχεις μια τέτοια κοπέλα σε μια πτήση με τόσους αθλητές που δεν είναι και τόσο… επαγγελματίες, καταλαβαίνεις τι γίνεται», ανέφερε ο Γάλλος σέντερ.

«Δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης στην ομάδα που να μην την προσέγγισε και να προσπάθησε να την κατακτήσει. Της την έπεφταν, ζητούσαν το τηλέφωνό της, αλλά κανένας δεν τα κατάφερνε. Πάντα ήταν μη διαθέσιμη. Ο Νίκολα είχε εντελώς διαφορετικό στυλ από όλους τους άλλους. Ήταν πιο χαλαρός, έκανε κάποια αστεία και δεν την προσέγγισε ποτέ, απλώς έκανε πλάκα. Και σε εκείνη προφανώς αυτό άρεσε, γιατί ήταν διαφορετικός. Μετά από ένα ταξίδι, όταν προσγειωθήκαμε στο Ντένβερ, εκείνη τον πλησίασε και του έδωσε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό της. Όλη η ομάδα έμεινε άναυδη!», συνέχισε την ιστορία του ο άσος της Βιλερμπάν.

«Ο Νίκολα ήρθε σε μένα, αφού εγώ τον γύριζα κάθε φορά στο σπίτι του από το αεροδρόμιο. Στη διαδρομή, κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει ‘να, πάρε το τηλέφωνό της. Εγώ δεν το χρειάζομαι, έχω κοπέλα’. Του απάντησα πως δεν ήθελα το τηλέφωνό της, αφού εκείνη το είχε δώσει σε αυτόν. Τότε εκείνος άνοιξε το παράθυρο και πέταξε το χαρτάκι με το τηλέφωνο. Αυτός είναι ο Γιόκιτς! Πάντα με κρύο αίμα, ένας άνθρωπος της οικογένειας. Πάντα θα θυμάμαι αυτό το περιστατικό», κατέληξε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στενή σχέση που έχει με τους… παρεξηγημένους αδερφούς του. «Όταν είχε έρθει για πρώτη φορά στις ΗΠΑ μαζί τους, μου ζήτησαν να τον προσέχω, να τον προστατεύω και να τον βοηθώ σε ό,τι χρειαστεί. Όλοι θα ήθελα να έχουν δύο τέτοια αδέρφια, όπως ο Νεμάνια και ο Στραχίνια. Διαβάζω τώρα που τους ασκούν κριτική κάποια ΜΜΕ και λένε για το περιστατικό που χτύπησαν κάποιον στις κερκίδες. Μάλλον θα το άξιζε, ποιος ξέρει τι είπε και πώς φέρθηκε. Για μένα τα αδέρφια του Γιόκιτς είναι εξαιρετικά παιδιά και τους βγάζω το καπέλο», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like