Αρχική » Ζέρβας: «Θα δούμε σχήματα με τρία γκαρντ σήμερα – Η απουσία του Παπανικολάου δημιουργεί πρόβλημα και στην Μπαρτσελόνα»

Ζέρβας: «Θα δούμε σχήματα με τρία γκαρντ σήμερα – Η απουσία του Παπανικολάου δημιουργεί πρόβλημα και στην Μπαρτσελόνα»

by admin

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, λίγες μόνο ώρες πριν το τζάμπολ στο Game 1 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο απεσταλμένος του σταθμού, Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», που θα βρεθεί και στα δύο παιχνίδια επί καταλανικού εδάφους, αναφέρθηκε αρχικώς στην αγωνιστική κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έιναι ετοιμοπόλεμος για το αποψινό ματς. Στη συνέχεια, στάθηκε στην απουσία του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος μόνο με… θαύμα θα προλάβει το Game 2, τονίζοντας πως είναι μια τεράστια απουσία για τον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα, δημιουργεί πρόβλημα και στην Μπαρτσελόνα, αφού δεν ξέρει τι θα περιμένει!

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψή του πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάει σε σχήματα με τρία γκαρντ ώστε να να εξασφαλίσει καλύτερες αποστάσεις, καλύτερη κυκλοφορία, αλλά και ταχύτητα, ενώ, είναι πιθανό και ο Άλεκ Πίτερς να «κατέβει» αρκετά στη θέση «3».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like