Αρχική » Ετοιμάζει νέα βόμβα ο Γιαννακόπουλος – Koubanezos.gr

Ετοιμάζει νέα βόμβα ο Γιαννακόπουλος – Koubanezos.gr

by admin

Δεν του φτάνει το Final-4 και για αυτό το λόγο ήδη σχεδιάζει μεταγραφές και ηχηρές κινήσεις για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

O Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και επέστρεψε στο Final-4 της Euroleague μετά από 12 χρόνια, με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι ενθουσιασμένος.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του στο Final-4, ανακοίνωσε με story την παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δυο χρόνια και τόνισε πως αυτή η κίνηση είναι μόνο η… αρχή.

Εκτός από τη νέα βόμβα που ετοιμάζει ο εμβληματικός πρόεδρος του «τριφυλλιού», σε βίντεο που έκανε ανάρτηση, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος στήριξε με βροντερό «παρών» στο γήπεδο, προκειμένου η ομάδα να φτάσει σε ένα τεράστιο επίτευγμα. Πλέον, μένει να δούμε τι κινήσεις θα πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός στην αγορά.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like