Αρχική » Επιβεβαίωσε την παραμονή Σφαιρόπουλου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα-Τι είπε για Βιλντόσα και… Σχορτσανίτη

Επιβεβαίωσε την παραμονή Σφαιρόπουλου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα-Τι είπε για Βιλντόσα και… Σχορτσανίτη

by admin

Αποκαλυπτικός για ακόμη μία φορά ήταν ο Νεμπόισα Τσόβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sportklub».

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα άφησε να εννοηθεί ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά, καθώς εκείνος θα αποφασίσει για το ρόστερ της σεζόν 2024/25.

Από ‘κει και πέρα, ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου μίλησε ακόμη για τους Λούκα Βιλντόσα και Σοφοκλή Σχορτσανίτη!

Αρχικά, ο Τσόβιτς αναφέρθηκε στον Έλληνα κόουτς: «Όταν ήρθε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μας είπε: “Προς το παρόν θα παίξουμε το ρόστερ που έχουμε και βλέπουμε…”. Στη συνέχεια, η αγορά άνοιξε και έκανε τις επιλογές του. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος η απόκτηση του Φρέντι Γκιλέσπι. Μόνο το ματς με την Παρτίζαν που έκανε, μου αρκεί. Ο Σφαιρόπουλος είναι ένας καλός προπονητής και πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τώρα που θα κάνει τις επιλογές του για τη νέα σεζόν, τότε θα μπορούσε να μιλήσουμε με διαφορετικό τρόπο».

Από ‘κει και πέρα, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» για τις περιπτώσεις παικτών που φέρνουν στις ομάδες οι διοικήσεις και όχι ο προπονητής, δίνοντας δύο… ελληνικά παραδείγματα: «Πως φέρονται οι προπονητές στους παίκτες μου φέρνουν οι διοικήσεις; Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Βιλντόσα στον Παναθηναϊκό. Ο Αταμάν τον έβαλε στην άκρη, παρά το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πανίσχυρος», στη συνέχεια ο Τσόβιτς έδωσε και το δικό του παράδειγμα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που τον έφερε στην ομάδα το 2015:

«Υπάρχει και το παράδειγμα του “Baby Shaq”. Τότε, τον είχα πείσει να έρθει στην ομάδα, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν τον ήθελε. Θέλαμε να κάνουμε μία μεταγραφή για το μάρκετινγκ. Θυμάστε τι είχαμε κάνει τότε. Στη συνέχεια, πλήρωσα 90.000 ευρώ για να αποχωρήσει και κάλυψα όλα τα έξοδα. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίκτης θα παίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like