Αρχική » Επέστρεψε στον Μίλωνα μετά από τέσσερα χρόνια ο Χάκας

Επέστρεψε στον Μίλωνα μετά από τέσσερα χρόνια ο Χάκας

by admin

Στο Μίλωνα επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο Σπύρος Χάκας, που την προηγούμενη τετραετία βρισκόταν στο πανεπιστήμιο στη Χαβάι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ με νέους και ταλαντούχους αθλητές και από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διεθνής ακραίος Σπύρος Χάκας.

Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Χαβάι και πιο συγκεκριμένα επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα βόλεϊ του πανεπιστημίου της Χαβάι ο Σπύρος Χάκας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στον σύλλογο όπου ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα.

Στη Χαβάι κατέκτησε 2 πρωταθλήματα NCAA και 2 τίτλους Βig West Conference. Δυστυχώς η σεζόν 2023-24 έκλεισε άδοξα με τον τραυματισμό του στους χιαστούς και τη χειρουργική επέμβαση που ακολούθησε. Ο Μίλων άνοιξε και πάλι την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τον σπουδαίο αθλητή που ξεκίνησε την καριέρα του στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης και να ενταχθεί στα πλάνα του Σάκη Ψάρρας. Αυτή την περίοδο ο Σπύρος Χάκας ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης με σκοπό να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

O Σπύρος Χάκας μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων δήλωσε: «Χαίρομαι που η επαγγελματική μου καριέρα ξεκινάει από το σωματείο στο οποίο έμαθα το άθλημα και ανυπομονώ να παίξω ξανά στο Κροίσος Πέρσης με τους καινούργιους συμπαίχτες μου. Όπως είδαμε τις τελευταίες σεζόν, η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς και το πρότζεκτ που έχει στήσει ο κόουτς Σάκης Ψάρρας είναι πολύ αποδοτικό. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το σωματείο του Μίλωνα για την κατανόηση και στήριξη που έδειξε όσον αφορά τον τραυματισμό μου και την περίοδο αποκατάστασης. Είναι μία δύσκολη περίοδο που με υπομονή, δουλειά και την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων αισιοδοξώ να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

Σπύρος Χάκας
Γέννηση: 23 Σεπτεμβρίου 2002. Ύψος: 1.94. Θέση: Ακραίος

2024-25: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
2023-24: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.)
2022-23: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – 1η θέση Βig West Conference
2021-22: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – Πρωταθλητής NCAA – 1η θέση Βig West Conference
2020-21: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – Πρωταθλητής NCAA
2019-20: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
2018-19: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like