Αρχική » «Ενεργοποιεί την ρήτρα αγοράς του Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός»

«Ενεργοποιεί την ρήτρα αγοράς του Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός»

by admin

Δίνουν και παίρνουν εδώ και ένα 24ώρο τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που θέλουν τον Σαμέτ Ακαϊντίν να παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, μέσω της αγοράς του από την Φενέρμπαχτσε.

Ως γνωστόν, ο Τούρκος σέντερ μπακ αγωνίζεται στο «τριφύλλι» με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού από την «τσιμ μπομ», ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται ρήτρα παραχώρησης του, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ποσό το οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ τόσο του δημοσιογράφου Ζαφέρ Ερτάς όσο και του πολύ έγκριτου Εκρέμ Κονούρ αναμένεται να δαπανηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού!

Προκειμένου ο Ακαϊντίν να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» και παράλληλα να ικανοποιηθεί η θέληση του Φατίχ Τερίμ για να παραμείνει στις… υπηρεσίες του, όπως φέρεται να έχει εισηγηθεί ο ίδιος στην διοίκηση…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το εν λόγω ποσό είναι δεδομένα πολύ μεγάλο. Χωρίς, φυσικά, να αποκλείεται από την άλλη να υπάρξει κάποια επαναδιαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, προκειμένου όντως να υλοποιηθεί η εν λόγω μεταγραφή, με άλλους οικονομικούς όρους.

Α



ΠΗΓΗ

You may also like