Αρχική » Δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα ο Γουίλι Ερναγκόμεθ

Δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα ο Γουίλι Ερναγκόμεθ

by admin

Μια δήλωση που προκαλεί εντύπωση έκανε ο Γουίλι Ερναγκόμεθ λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας, δηλώνοντας δυσαρεστημένος με τον χρόνο και τον ρόλο του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός επαναπατρίστηκε έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας του στο NBA, όπου μέτρησε 344 συμμετοχές σε Νικς, Χόρνετς και Πέλικανς και ήταν από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό δεν έχει φανεί στο παρκέ

Μάλιστα, όπως τόνισε στο καταλανικό “Esports RAC1”, είναι δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στην ομάδα…

«Θα ήθελα να έχω πιο σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα! Υπήρχε μόνο ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξα περισσότερο από 30 λεπτά», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

Οι Καταλανοί κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και αυτό δείχνει να έχει χαλάσει το κλίμα της ομάδας, γεγονός που δείχνει και η δήλωση του πρώην NBAer, λίγο διάστημα πριν μπούμε στο τελευταίο και πιο κομβικό σημείο της σεζόν, που θα κριθούν τα πάντα.

Ο έμπειρος σέντερ σε 31 συμμετοχές του στην Ευρωλίγκα, μετράει 11.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για μόλις 16:16 λεπτά.

?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like