Αρχική » Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΑΕΡ Αφάντου για το απίστευτο ξύλο στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΑΕΡ Αφάντου για το απίστευτο ξύλο στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας

by admin

Στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τα τρομερά επεισόδια στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας μπήκε η ΑΕΡ Αφάντου.

Μετά την ισοφάριση της αθηναϊκής ομάδας στο 97’ (1-1), σημειώθηκε εισβολή οπαδών και επίθεση σε παίκτες των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα μάλιστα να τραυματιστούν δυο εξ αυτών.

Κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη στους γηπεδούχους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του σωματείου “Αφάντου ΑΕΡ”.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στις 28-1-2024 στο Δημοτικό γήπεδο Αφάντου Ρόδου Δωδεκανήσου, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αφάντου ΑΕΡ – Θύελλα ΑΠΟ Ραφήνας, που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας τραυματίζοντας εξ αυτών τους ποδοσφαιριστές Γεώργιο Φλώρο και Κωνσταντίνο Αγγελή, προκαλώντας στον τελευταίο οίδημα αριστερού φρυδιού (πρήξιμο).

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ. 4 περ. β’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like