Αρχική » Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Πολύ μεγάλο το ματς της Τετάρτης, να μπούμε πιο σωστά»

Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Πολύ μεγάλο το ματς της Τετάρτης, να μπούμε πιο σωστά»

by admin

Τη σημασία του Game 3 της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό επισήμαναν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη.

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάσουμε το επίπεδο απόδοσής μας και να αποδίδουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό και σοβαρό. Κάθε λεπτομέρεια μετρά πολύ. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να αρχίσουμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε», ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής.

«Νιώθω καλά που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς. Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας στο Μονακό, κερδίζοντας ένα παιχνίδι. Τώρα θα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πάμε βήμα-βήμα, την Τετάρτη θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε με τη σωστή ενέργεια. Αρχίσαμε λίγο νωθρά στα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα», σημείωσε από την πλευρά του ο Ελληνοαμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like