Αρχική » Βλάχος: «Προσεγγίσαμε το σημερινό παιχνίδι σαν νοκ-άουτ, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και βρήκαμε τις λύσεις»

Βλάχος: «Προσεγγίσαμε το σημερινό παιχνίδι σαν νοκ-άουτ, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και βρήκαμε τις λύσεις»

by admin

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο επί της Γαλλίας και την πρόκριση της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως πρώτη από τον όμιλό της, έκανε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής στάθηκε στο ότι οι παίκτες του δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και βρήκαν τις λύσεις, όταν είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ενώ μίλησε και για τα στοιχεία στα οποία χρειάζεται βελτίωση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, παρότι ελέγχαμε το παιχνίδι, ισοφαριστήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και βρήκαμε τις λύσεις, αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Περίμενα ένα παιχνίδι σαν το σημερινό, η Γαλλία είναι ανταγωνιστική και μπορεί να κάνει ζημιές. Προσεγγίσαμε το σημερινό παιχνίδι σαν να ήταν νοκ-άουτ, γιατί μας δίνει την πρωτιά του ομίλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο και θα μάθουμε τον αντίπαλό μας. Τώρα έχουμε τρεις μέρες να προετοιμαστούμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας, γιατί είχαμε κάποιες κακές στιγμές σε άμυνα και επίθεση, αλλά μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα αυτά.

Πήγαμε πολύ καλά μέχρι τα δύο πρώτα γκολ που έβαλε προσωπικά ο Βερνού, έβαλε δύο γκολ προσωπικά, μέχρι τότε τον είχαμε κλείσει πολύ καλά. Μας ισοφάρισε στο τέλος και η πίεση ήρθε σε εμάς. Στον παίκτη παραπάνω θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ποσοστό, αφού ξεκινήσαμε με 0/3. Κατά τα άλλα, κάποια πράγματα που θέλαμε τα κάναμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να έχουμε καλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση».

Για την επόμενη αντίπαλό μας: «Η Ιταλία θέλει μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να αποδώσουμε πάρα πολύ καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι όποιον αντίπαλο και να έχουμε, για να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στην τετράδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like