Αρχική » Αυτά ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Αυτά ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

by admin

Μόνο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, για τον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιλαμβάνονται πως αυτό το παιχνίδι κρίνει εν πολλοίς τις όποιες βλέψεις υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στους Θεσσαλονικείς.

Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να… πονοκεφαλιάζει για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σήμερα έχουν τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Στον ΠΑΟΚ κοιτούν αποκλειστικά το μεταξύ τους παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που τονίζει στις επαφές που έχει με τους παίκτες ο Ρουμάνος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ζητάει αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο για να έρθει η νίκη με την οποία θα παραμείνουν ζωντανές οι ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Σημαντικό, επίσης, για τον Λουτσέσκου είναι πως η ομάδα πήρε μία εβδομάδα ανάσες και παράλληλα δούλεψε πιο καλά για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, στην τελική ευθεία της σεζόν, που ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το φινάλε γίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like