Αρχική » «Αρπάχτηκε» με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ ο Σφαιρόπουλος και αποχώρησε ενοχλημένος!

«Αρπάχτηκε» με τον εκπρόσωπο Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ ο Σφαιρόπουλος και αποχώρησε ενοχλημένος!

by admin

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του εκπροσώπου της Μέγκα Μπάσκετ, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στα ημιτελικά της Αδριατικής λίγκας, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αρχικής τοποθέτησης του Έλληνα κόουτς, ο εκπρόσωπος Τύπου τον διέκοψε χωρίς προειδοποίηση για να μεταφράσει τα λόγια του στα σερβικά.

Μετά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του και αφού την ολοκλήρωσε, ο εκπρόσωπος της Μέγκα Μπάσκετ δεν μετέφρασε τίποτα και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα, τους ζήτησε να κάνουν τις ερωτήσεις του.

Εκεί, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα «εξερράγη», λέγοντάς του: «Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει! Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταγράφεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;». Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Μέγκα ήταν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα!

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής του είπε: «Τότε γιατί μετάφρασες τα πρώτα λόγια;». Ακολούθως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα, δίχως να δεχθεί ερωτήσεις, εμφανώς ενοχλημένος με το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το 0:15’’ μέχρι το 2:50’’:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like