Αρχική » Ανοίγει τις πύλες του προς το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ – Το ωράριο λειτουργίας και οι τιμές

Ανοίγει τις πύλες του προς το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ – Το ωράριο λειτουργίας και οι τιμές

by admin

Τις πύλες του προς το κοινό ανοίγει την Τετάρτη (24/4) το εντυπωσιακό Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ (του οποίου τα εγκαίνια έγιναν το περασμένο Σάββατο)!

Μάλιστα, θα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην «Ένωση» και τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, στις 20:30.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ωράριο λειτουργίας και τις τιμές. Όπως σημείωσαν, δε, θα ισχύουν και συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να τους προσφέρει μία μοναδική εμπειρία!

Από αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου το Μουσείο τίθεται σε πλήρη λειτουργία και θα περιμένει τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους Ελληνες για ένα «ταξίδι» στις μνήμες των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online

Τρόποι επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2118886060
Email: [email protected]»

Α

ΠΗΓΗ

You may also like