Αρχική » Αθανασίου: «Πολύ υψηλού επιπέδου το δίδυμο Τσέριν-Μαξίμοβιτς, αυτή που έπρεπε η εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στην UEFA»

Αθανασίου: «Πολύ υψηλού επιπέδου το δίδυμο Τσέριν-Μαξίμοβιτς, αυτή που έπρεπε η εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στην UEFA»

by admin

Το εγκώμιο του Άνταμ Τσέριν έπλεξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα έκανε ένα μοντέρνο δίδυμο στα χαφ του Παναθηναϊκού με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς αλλά και πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να παραχωρηθεί.

«Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση του Τσέριν, που έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι. Γενικά, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερος, το τέρμα που πέτυχε περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά του στοιχεία και τι ποδοσφαιριστής είναι. Το καλοκαίρι θα παίξει και Euro και νομίζω θα μας απασχολήσει, είναι ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να τον δω μαζί με τον Μαξίμοβιτς, θα ήταν ένα πολύ υψηλού επίπεδου και μοντέρνο δίδυμο. Δε νομίζω ότι ακόμα έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να τον δώσει ο Παναθηναϊκός. Οι σοβαρές ομάδες δεν κάνουν τα ψώνια τους από το Euro, έχουν φροντίσει καιρό πριν», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι καλό θα ήταν στο «τριφύλλι» το βάρος να πέσει στην ψυχολογική ανάταση των Μπακασέτα και Ιωαννίδη, αφού ήταν όνειρο ζωής ειδικά για τον πρώτο να παίξει σε μια μεγάλη διοργάνωση, ενώ καταπονήθηκαν και σωματικά.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο μοναδικός από τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων» ομάδων που έδωσε το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση της UEFA για το νέο format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού ήταν… αυτή που έπρεπε.

Ενώ ο Αθανασίου χαρακτήρισε ξεκάθαρη αποτυχία τον αποκλεισμό της Εθνικής, αλλά εκτίμησε ότι είναι και μια καλή ευκαιρία για να γίνουν όλοι καλύτεροι και να κάνουν ένα βήμα μπροστά, αφού πρόκειται για μια αρκετά καλή φουρνιά, προκειμένου να δημιουργηθεί μια «ελληνική ποδοσφαιρική ταυτότητα».

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like