Αρχική » Αθανασίου: «Μικρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα, πλέον, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης – Κλείδωσε του Αράο στα στόπερ»

Αθανασίου: «Μικρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα, πλέον, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης – Κλείδωσε του Αράο στα στόπερ»

by admin

Tην… Παναθηναϊκή οπτική στις προκρίσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού έδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου, σε ό,τι αφορά στην κούρσα για τον φετινό τίτλο.

«Σεβασμός και στους δύο, τους παραδέχομαι γιατί ήθελε ποδοσφαιρική μαγκιά και δεν θα ξαναγίνει αυτό που έκαναν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Αλλά, όταν το κοιτάς από την Παναθηναϊκή πλευρά, οκ, θα έχουν δύο σημαντικά επιπλέον ματς, όταν η μπάλα θα καίει στο πρωτάθλημα. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, λόγω του ότι θα δώσουν λίγο παραπάνω βάρος στην Ευρώπη οι άλλοι δύο και είναι λογικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουν ειδικά αν δεν πέσουν με την Άστον Βίλα, εγώ έτσι θα το έβλεπα τουλάχιστον», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στα δύο γκολ και στην διάθεση του Αϊτόρ στο χθεσινό φιλικό των «πράσινων» με την δεύτερη ομάδα και επισήμανε ότι στο μυαλό του Τερίμ έχει «κλειδώσει» η παρουσία του Αράο στα στόπερ, όπως φάνηκε και σε αυτό το ματς.

Ενώ ο Αθανασίου ανέφερε ότι προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει ο Γεντβάι στον Παναθηναϊκό, ενώ για τον Σένκεφελντ δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like